Onze missie

VS Vastgoedadvies is een onafhankelijk adviesbureau met integrale dienstverlening op het gebied van onderhoudsmanagement. Het team bestaat uit een flexibele organisatie met ervaren vastgoeddeskundigen. We beschikken over tientallen jaren werkervaring die is opgedaan bij woningcorporaties, gemeentes, non-profitinstellingen, vastgoedbeheerders en het bedrijfsleven.

Onze werkwijze is niet alleen gericht op de vraagstelling van de klant, maar richt zich juist op het volledige speelveld waarin de klant zich begeeft. Op basis van de ontwikkelingen ontstaan er behoeften, waaruit de vraagstelling volgt. Juist de ontwikkelingen en behoeften zijn bepalend voor de noodzakelijk aanpak.

 

 

We ondersteunen onze opdrachtgevers op strategisch niveau en vertalen de strategie naar een haalbare uitvoering. Langetermijndoelstellingen worden vertaald in concrete doelstellingen op middellange en korte termijn. De doelstellingen op korte termijn worden vervolgens vertaald naar concrete werkzaamheden, verbetervoorstellen of projecten.