OPLEVERINGSKEURING

Heeft u een nieuwbouw appartement of woning gekocht en wilt tijdens de opleveringskeuring door een onafhankelijke bouwkundige worden bijgestaan?

VS Vastgoedadvies ondersteunt eigenaren bij het opleveren van de woning of appartement en legt de bouwkundige gebreken vast. Onze medewerkers lopen tijdens de opleveringskeuring met de kopende partij en de aannemer door de woning en leggen de gebreken vast in een Proces Verbaal van Oplevering. De aannemer heeft vervolgens de tijd om de gebreken binnen de afgesproken periode te verhelpen, zodat de woning zonder gebreken wordt opgeleverd.

Tijdens de eindcontrole controleert u of de werkzaamheden zijn uitgevoerd en wordt de woning formeel opgeleverd.

[rev_slider slider4]

Kosten opleveringskeuring

Wilt u weten wat de kosten zijn voor de begeleiding bij een opleveringskeuring, dan kunt via het formulier Offerte opleveringskeuring uw gegevens invullen. De kosten liggen gemiddeld tussen de € 125,= en € 200,-, en zijn mede afhankelijk van de locatie, het aantal op te leveren woningen en de grootte van de appartementen. We rekenen geen extra kosten als de oplevering meer tijd in beslag neemt dan dat we vooraf hebben ingeschat.

Opleveringskeuring gebouw

Tevens ondersteunt VS Vastgoedadvies de oplevering van de gemeenschappelijke ruimten van Verenigingen van Eigenaren of volledige nieuwbouwprojecten, veelal met tussenkomst van een VvE-beheerders of vastgoedbeheerders. De kosten hiervoor hangen af van de grootte van het gebouw en de locatie. Wilt u weten wat de kosten zijn, vult u dan het formulier Offerte opleveringskeuring nieuwbouw in, of neem direct contact met ons op.