TAXATIE HERBOUWWAARDE

VS Vastgoedadvies verzorgt de taxatie herbouwwaarde van vastgoedobjecten voor bedrijven, VvE’s, vastgoedbeheerders, ontwikkelaars, aannemers en particulieren. De rapporten worden geaccepteerd door alle verzekeraars.

Met een onafhankelijk taxatierapport bent u voor de juiste waarde verzekerd en zorgt u ervoor dat de verzekeringspremie niet te hoog is.

Integriteit, kennis en kunde zijn de kernwaarden die leiden tot een hoogwaardige kwalitatieve dienstverlening vanaf het eerste klantcontact. De rapportages zijn opgesteld door taxateurs die zijn ingeschreven bij het Nivre (Nederlands Instituut Van Register Experts) en het VRT (Verenigd Register van Taxateurs).

Wat is een taxatie herbouwwaarde?

De taxatie heeft ten doel het vaststellen van de herbouwwaarde ten behoeve van de verzekering. De rapportage wordt na acceptatie door de verzekeraars onderdeel van de verzekeringsovereenkomst en ontleent zijn rechtskracht aan artikel 7:960 BW.

In geval van een totaalschade wordt door de verzekeraar aan de verzekerde het bedrag uitgekeerd als deze op basis van een taxatie door een deskundige zijn vastgesteld. Een taxatierapport gebouwen is doorgaans vijf tot zes jaar geldig.

[rev_slider slider6]

Waarom een taxatie herbouwwaarde?

Met een taxatie herbouwwaarde zorgt u er voor dat de premie voor de opstalverzekering niet te hoog is. Tevens zorgt u ervoor dat u niet bent onderverzekerd. Als u kiest voor een onafhankelijk taxatierapport profiteert u van de volgende voordelen:

– vaststellen van het juiste verzekerde bedrag (premie);
– voorkomen van onderverzekering
– voorkomen van oververzekering, waardoor u onnodige hoge premies zou betalen;
– creëren van bewijslast van het verzekerde voor een snelle schaderegeling;
– uitsluiten van priveaansprakelijkheid van (VVE) beheerder en/of bestuurder;
– duidelijk omschrijven van in- en uitsluitingen, woningverbeteringen of huurdersbelangen.

Werkwijze

Indien u een offerte aanvraagt ontvangt u een vrijblijvende offerte, Hiermee profiteert u van de ervaring, kennis en de voordeligste tarieven. Na het toesturen van de schriftelijke opdrachtbevestiging wordt er in overleg een afspraak ingepland voor de inventarisatie.

Na afronding van de inventarisatie wordt het taxatierapport uitgebracht conform de ‘Richtlijn Vaste Taxatie van gebouwen en bedrijfsuitrusting / inventaris’, gedeponeerd bij de Griffie van de Arrondissementsrechtbank te Amsterdam, d.d. 28 april 1998.

Indien u vragen heeft over bovenstaande dienstverlening kunt u ons bereiken via het contactformulier, of kunt u direct een vrijblijvende offerte opvragen.