DAKINSPECTIES EN DAKADVIES

Het onderhoud aan de dakbedekking is een van de grootste onderhoudskosten van een gebouw. Met een onafhankelijke dakinspectie ben je ervan verzekerd dat er een deskundig advies wordt opgesteld zonder dat er een belang is bij het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. We zorgen ervoor dat op het juiste moment de juiste werkzaamheden worden uitgevoerd.

Onafhankelijke dakinspectie

Op basis van een onafhankelijke dakinspectie op locatie wordt het dakadvies opgesteld. In veel gevallen wordt een insnijding gemaakt om de huidige dakopbouw te beoordelen.

Doordat we geen belang hebben bij de uitvoering van de werkzaamheden behartigen we de belangen van onze opdrachtgever en dragen bij aan het minimaliseren van de totale onderhoudskosten. We kunnen bijvoorbeeld tot de conclusie komen:

– dat volstaat het om alleen de dakranden te vernieuwen;
– om de werkzaamheden uit te stellen en deze collectief in te kopen met andere onderhoudswerkzaamheden.
– plaatselijke reparaties verrichten om de levensduur te verlengen

Afhankelijk van de situatie kunnen aanzienlijke besparingen worden gerealiseerd.

[rev_slider slider5]

Voorbereiding dakwerkzaamheden

We kunnen de werkzaamheden vertalen naar een bouwkundig bestek, waarmee meerdere offertes kunnen worden opgevraagd. De werkzaamheden kunnen op basis van een bestek concurrerend worden ingekocht, zodat de inhoud van de offertes eenvoudig op prijs kunnen worden vergeleken. Met een bouwkundig bestek ben je in staat om verschillende uitvoerende partijen te benaderen, waarbij de in het bestek genoemde voorwaarden leidend zijn voor de uitvoering.

Onze medewerkers

Onze inspecteurs zijn geselecteerd op hun expertise en opleidingen en beschikken over juiste ervaring. Onze medewerkers zijn afkomstig van gecertificeerde dakdekkers die dagelijks te maken hebben met de uitvoering van werkzaamheden. Door onze jarenlange ervaring met gerenommeerde partijen hebben we een team samengesteld die beschikt over de beste expertise.

Aanvullende dienstverlening

Naast het verrichten van dakinspecties biedt VS Vastgoedadvies aanvullende dienstverlening, zoals advisering bij het toepassen van de juiste dakbedekking, de nut en noodzaak van valbeveiliging of het opstellen van een risico-inventarisatie voor daken. Door onze bouwkundige achtergrond combineren we de expertise op het gebied van daken met overige bouwkundige werkzaamheden en leggen de link met het verduurzaming van gebouwen. We beoordelen de bouwkundige staat van de schoorstenen, de loodwerken, balkonvloeren, dakgoten en afvoeren en leggen de link met overige bouwkundige werkzaamheden aan de gevels en installaties.

OFFERTE DAKINSPECTIE

Indien u vragen heeft over bovenstaande dienstverlening kunt u ons bereiken via het contactformulier, of kunt u direct een vrijblijvende offerte opvragen.